· 

Banoffee trifle


Het is feest! En daar hoort natuurlijk ook een feestelijk dessert bij. Op mijn blog zal je niet vaak een recept vinden voor een zoet dessert, maar ik wil wel proberen om dit iets vaker te doen, want zoals ik wel eens zeg, uitzonderingen zijn er om gemaakt te worden. Dus nu nog even op de valreep voor de Paasdagen, deel ik een super simpel recept met jullie, als afsluiter voor bij dat heerlijke Paasdiner. 

 

Fijne dagen!

 

Ingrediënten voor 4 personen: 

Benodigdheden: 4 kleine glaasjes

  • 6-8 Bastogne koekjes
  • 2 middelgrote bananen
  • 500ml vanille vla
  • Karamel dessert saus
  • 20 gram pure chocolade

Instructies: 

- Verkruimel de Bastogne koekjes en verdeel over de bodem van de glaasjes.

- Snijd de bananen in plakjes en leg de helft van de plakjes banaan over de verkruimelde Bastogne koekjes.

- Schenk 125ml vanille vla en de karamel dessert saus eroverheen (per glaasje).

- Maak af met de overige plakjes banaan en Bastogne koekkruimels en rasp de pure chocola eroverheen.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Larissa (zondag, 11 april 2021 11:19)

    Deze is heerlijk!
    Een keer bij Daniella gegeten �