Je houd ervan, of je vind het helemaal niks! Een hotdog, een broodje knakworst, een knakworst op zich. Ik ben er in ieder geval dol op en zo af en toe vind ik het heerlijk om lekker te zondigen.
Een hotdog is een worstje met een zacht broodje. Nou, zo bijzonder klinkt dat niet toch? Is het ook niet, maar wel super lekker. Vind ik dan. Het wordt meestal geserveerd met ketchup en/of mosterd, soms met zuurkool of een ander zuurtje, soms met kaas en/of uitjes. Dit is mijn favoriet: zonder zuurkool, met augurk en gebakken uitjes.
Het lekkerste is om hiervoor verse knakworsten of Frankfurters te gebruiken, maar ach die knakworstjes uit blik volstaan ook best bij gebrek aan beter ;)
Ingrediënten voor 4 broodjes:
- 4 roomboter puntjes of hotdog buns
- 4 Frankfurters, verse knakworsten of 1 blikje knakworsten (10 stuks)
- Augurken in plakjes
- Gebakken uitjes
- Tomatenketchup
- Amerikaanse mosterd
Instructies:
- Verwarm de worsten in een pan met eigen vocht.
- Snijd de broodjes open, toast deze eventueel in een grill- of koekenpan.
- Smeer beide kanten in met mosterd.
- Leg de worst erop en beleg met augurk, ketchup en gebakken uitjes.
Reactie schrijven