Ingrediënten voor 2 personen:
- 100 gram rucola
- 300 gram biefstuk(puntjes)
- 20 stuks extra zoete cherrytomaatjes
- 2-3 eetlepels pijnboompitten
- Parmezaanse kaas vlokken
- Balsamico crème
- Peper en zout
- Olijfolie
Instructies:
- Snijd de biefstuk in stukjes of koop deze kant en klaar ;)
- Breng de biefstukpuntjes op smaak met peper en zout.
- Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
- Verhit een scheut olijfolie in de pan en bak de biefstukpuntjes tot de gewenste gaarheid.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
- Verdeel de biefstukpuntjes, cherrytomaatjes en pijnmboompitten over de rucola. Verkruimel de Parmezaanse kaas over de salade en maak af met Balsamico crème.
Reactie schrijven
George hundscheid (donderdag, 14 juli 2022 22:05)
Bijzonder lekkere salade .wij hebben dit met Griekse salade en de meloen met lparmaham gemaakt en dat a
Was zeer bijzonder.