Ingrediënten:
Benodigdheden: bakpapier
- 75 gram rucola melange
- 2 voorgekookte rode bieten (vacuüm verpakt)
- 0,5 conference peer
- 1 plak verse geitenkaas
- 25 gram pecannoten
- 2 eetlepels Balsamico azijn
- 2 eetlepels honing
- Vier seizoenenpeper
Instructies:
- Verwarm de oven op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de peer in partjes, haal de geitenkaas uit de verpakking en leg de gesneden peer en geitenkaas op het bakpapier.
- Bestrooi de peer en geitenkaas met een beetje peper.
- Bak de peer en geitenkaas 10 minuten in de oven.
- Snijd ondertussen de bieten in kleine blokjes.
- Meng de Balsamico azijn en honing tot een dressing.
- Haal de peer en geitenkaas uit de oven en serveer de salade met rode biet, warme geitenkaas en peer, en pecannoten.
- Maak de salade af met de zelfgemaakte Balsamico-honing dressing.
Reactie schrijven