· 

Salade geitenkaas met rode biet en pecannoten


Ingrediënten:

Benodigdheden: bakpapier

  • 75 gram rucola melange
  • 2 voorgekookte rode bieten (vacuüm verpakt)
  • 0,5 conference peer
  • 1 plak verse geitenkaas
  • 25 gram pecannoten
  • 2 eetlepels Balsamico azijn
  • 2 eetlepels honing
  • Vier seizoenenpeper

Instructies: 

- Verwarm de oven op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

- Snijd de peer in partjes, haal de geitenkaas uit de verpakking en leg de gesneden peer en geitenkaas op het bakpapier. 

- Bestrooi de peer en geitenkaas met een beetje peper.

- Bak de peer en geitenkaas 10 minuten in de oven.

- Snijd ondertussen de bieten in kleine blokjes.

- Meng de Balsamico azijn en honing tot een dressing.

- Haal de peer en geitenkaas uit de oven en serveer de salade met rode biet, warme geitenkaas en peer, en pecannoten. 

- Maak de salade af met de zelfgemaakte Balsamico-honing dressing.

Reactie schrijven

Commentaren: 0