Instructies:
- Snijd de kipdijfilet in reepjes en de babymais in plakjes.
- Hak de knoflook fijn of gebruik AH Wokgemak
- Doe de kipdijfiletreepjes in een kom en breng op smaak met de 5-spices en een scheutje olie. Laat even staan.
- Verhit een scheutje olie in een wok- of hapjespan en fruit een fijngehakt teentje knoflook.
- Voeg vervolgens de kipdijfilet toe en bak goudbruin, zonder extra olie.
- Verhit in een andere wok- of hapjespan een scheut olie en fruit hierin het andere fijngehakte teentje knoflook.
- Voeg vervolgens de groene groente toe en ten slotte de babymais. Roerbak deze beetgaar.
- Voeg de sweet chili saus toe aan de kipdijfilet en zet het vuur laag. Laat dit even inkoken.
- Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking.
- Serveer de noodles met de sticky kipdijfilet en gewokte groente.
Reactie schrijven