Ingrediënten voor 2 personen:
Benodigdheden: bakpapier
- 150 gram tortellini ai formaggio (gevuld met kaas)
- 1 pot Jumbo pompoen pastasaus
- 1 middelgrote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 courgette
- 4 plakjes pancetta
- 1 theelepel oregano
- Olijfolie
Instructies:
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakken Pancetta op.
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn of gebruik AH wokgemak
- Snijd de courgette in kleine blokjes.
- Bak de Pancetta in 10 minuten krokant.
- Verhit een scheut olijfolie in een wok- of hapjespan en fruit de ui en knoflook.
- Voeg vervolgens de courgette toe en bak deze mee.
- Haal ondertussen de bakplaat uit de oven en laat de Pancetta afkoelen.
- Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Voeg de pastasaus toe aan de groente en giet de tortellini af. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met oregano.
- Verkruimel de reeds afgekoelde Pancetta en serveer met de pasta.
Reactie schrijven