Tortellini met courgette, pompoensaus en pancetta


 

Ingrediënten voor 2 personen: 

Benodigdheden: bakpapier

  • 150 gram tortellini ai formaggio (gevuld met kaas)
  • 1 pot Jumbo pompoen pastasaus
  • 1 middelgrote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 courgette 
  • 4 plakjes pancetta 
  • 1 theelepel oregano
  • Olijfolie

Instructies:

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakken Pancetta op.

- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn of gebruik AH wokgemak

- Snijd de courgette in kleine blokjes.

- Bak de Pancetta in 10 minuten krokant.

- Verhit een scheut olijfolie in een wok- of hapjespan en fruit de ui en knoflook. 

- Voeg vervolgens de courgette toe en bak deze mee.

- Haal ondertussen de bakplaat uit de oven en laat de Pancetta afkoelen.

- Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

- Voeg de pastasaus toe aan de groente en giet de tortellini af. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met oregano.

- Verkruimel de reeds afgekoelde Pancetta en serveer met de pasta.

Reactie schrijven

Commentaren: 0