Ingrediënten voor 2 personen:
- 250 gram (verse) tortellini gevuld met kaas
- 200 gram bladspinazie
- 15 stuks (extra zoete) cherrytomaatjes
- 100-150 gram salami (aan een stuk)
- 2 eetlepels rode pesto
- 1 bol burrata
- Peper en zout
- Olijfolie
- Balsamico crème
Instructies:
- Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en de salami in kleine blokjes.
- Verhit een scheut olijfolie in een hapjespan en roerbak de spinazie.
- Breng ruim voldoende water aan de kook in een andere pan voor de tortellini.
- Breng de spinazie op smaak met peper en zout en voeg de cherrytomaatjes toe. Roerbak deze even mee.
- Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking en zet de groente op laag vuur.
- Giet de pasta af en doe terug in de pan. Roer er 2 eetlepels rode pesto doorheen en roer goed door elkaar.
- Verdeel de tortellini over de bodem van een schaal en schep vervolgens de groente en salamiblokjes eroverheen.
- Haal de bol burrata uit de verpakking en maak deze "kapot". Verdeel vervolgens over de pasta. Maak af met Balsamico crème.
Reactie schrijven
Elvin Harrigan (zaterdag, 16 oktober 2021 18:21)
Makkelijk te maken en is hier goed in de smaak gevallen.
Toppie heerlijk en makkelijk